Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
* * * * * 25% ULJE * * * * * 15% zbritje normale +10% nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Solucion bifazik i cili trajton aknet dhe shenjat ne lekure.

PERMBAN:

  • Glukonat zinku vepron ne shkelqimin e lekures dhe poret
  • Acid salicilik vepron tek aknet dhe shenjat
  • Acid azelaik vepron mbi shenjat

PERDORIMI:

Aplikojeni cdo mbremje ne zonen qe eshte e nevojshme.Merrni nje tampon pambuku dhe zhyteni ne solucion deri tek pjesa me pluhue dhe pastaj aplikojeni.

100 Artikuj

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.