Esi Acnes Cerotti

Këto fasha, në sajë të teknologjisë së çlirimit të kontrolluar, janë në gjendje të përqendrojnë substancat natyrore drejtpërdrejt në zonën që do të trajtohet për 6/8 orë, duke kundërshtuar acarimin dhe skuqjen e lëkurës, duke marrë rezultate të dukshme tashmë pas aplikimeve të para. 

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.