Efikasiteti i demonstruar në 13,000 subjekte me lëkurë të prirur për puçrra *:

Ndihmon për të korrigjuar shpejt papërsosmëritë ekzistuese, kundërshton rishfaqjen e tyre Efektive pas vetëm 12 orësh.

Efektiviteti kundër shenjave të kuqe dhe kafe.

3337875598071
99 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shenjat ne fytyre me jane zhdukur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kjo ma ka bere lekuren te bute dhe elastike. Me ka zhdukur dhe shenjat e lekures.


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Shenjat ne fytyre me jane zhdukur

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Kjo ma ka bere lekuren te bute dhe elastike. Me ka zhdukur dhe shenjat e lekures.


<b>50</b>
Product added to compare.