VICHY NORMADERM ANTI-IMPERFECTION STICK

Përfitimet:

  • Papërsosmëritë bëhen më pak të dukshme menjëherë.
  • Ata thahen dhe rithithin aplikimin pas aplikimit.

Këshilla të përdorimit: Vendosni lokalisht në shtytje për tu kamufluar. Nëse është e nevojshme, unifikojeni duke trokitur me gisht për të përzier skajet.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.