BABYTIME ORO

Përparësitë

– E gjitha çka duhet për kujdesin dhe higjenën e kërthizës; në një set të vetëm. BABYTIME

– Komfort i lartë në përdorim

– Nuk ka nevojë për shtesa të tjera (garza, solucione, pudër) përveçse ajo çka përmban BABYTIME.

– Solucioni antiseptic BABYTIME nuk e përthan lëkurën përreth kërthizës në sajë të përbërësve të tij hidratues.

– Mekanizmi “spray” siguron shpërhapje të njëtrajtshme të solucionit dhe evitim të konsumimit të tepërt të tij.

– Garzat e pathurura me paketim steril sigurojnë mos-kontakt dhe mos-fërkim të kërthizës me veshjet apo pampersin e fëmijës.

– Garza BABYTIME siguron përthithje të mire të likidit që mund të rrjedhë nga kërthiza.

– Garza së bashku me solucionin antiseptic siguron mbrojtje mjaft të mire ndaj infeksioneve të jashtme, pasi kërthiza tek të posalidurit është portë e hapur kalimi për këto infeksione.

– Garza është e përshtatshme si për pastrimin e kërthizës (në momentin kur ndërrohet Garza) ashtu edhe kur vendoset e njomur me solucionin BABYTIME për të mbrojtur kërthizën.

– Garza BABYTIME përdoret para se të bjerë kordoni umbilical (kërthizor ) ashtu edhe pasi të bjerë kordoni deri në mbylljen e plotë të vatrës së hapur.

BABYTIME set gjen përdorim edhe në mjekimin e plagëve të lehta të lëkurës apo gërvishtjeve.

97 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.