Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 100 In Stock

  MYCOSTER 

  Ciclopirox 

  Trajtimi i onikomikozës pa dëmtim për shkak të dermatofiteve ose kërpudhave të tjera të ndjeshme ndaj ciklopiroksit. Gjatë trajtimit një herë në javë duhet të përdoret një heqës kozmetik i llakut të thonjve për të hequr shtresën filogjenike në sipërfaqen e thonjve e cila mund të parandalojë që substanca aktive të kalojë.

  Availability: 99 In Stock

  Aciclovir 5% është një krem ​​që përdoret për infeksione të lëkurës nga Herpes Simplex. Ai është i indikuar pwr përdorim tek të rriturit. Herpesi është një infeksion viral i lëkurës që mund të shfaqet rreth buzëve ose zonave gjenitale. Acikloviri nuk i parandalon por ndihmon në trajtimin dhe qetësimin e tyre.

  Availability: 100 In Stock

  Chlorhexidine Gluconate Solution / Chlorhexidine Gluconate / Chlorocrésol - Hexamidine Di-Isétionate

  Perdoret për të pastruar afeksionet e lëkurës dhe mukozave, të infektuara ose në rrezik infektimi Ky produkt është një antiseptik me aktivitet të ulët që përmban heksamidinë dhe klorheksidinë në tretësirë ​​shkumuese.

  Product added to compare.