Nizoral Cream 

Paralajmërime dhe masa paraprake:

 • Flisni me mjekun ose farmacistin tuaj
 • Nëse keni histori të sëmundjes së mëlçisë
 • Nëse jeni duke marrë glukokortikoid
 • Nëse keni rrahje të çrregullt të zemrës
 • Nëse sëmundja autoimune ekzistuese
 • Efektet anësore të mundshme:
 • Të përzier
 • Të vjella
 • Reagimet e lëkurës (skuqje, pruritit)

Mos merrni Ketoconazole nëse:

 • Nëse jeni alergjik ndaj ketokonazolit dhe / ose ndaj ndonjë ilaçi antifungale imidazol-
 • Nëse keni probleme me mëlçinë
 • Nëse jeni shtatzënë ose jeni duke ushqyer me gji
 • nëse keni një histori të një rrahjeje të parregullt të zemrës

Indikacionet

 • * Dora dhe këmba e atletit;
 • * kandidiaza e lëkurës;
 • * pityriasis versicolor;
 • * dermatiti seborrheik i shkaktuar nga Pityrosporum ovale.
94 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.