Pajisja mjekësore

Frekuenca 200-5000 Hz

Fuqia e përforcimit të audios: maks. 40 dB

Vëllimi: Maks. 128 dB

Kontrolli i vëllimit në një shkallë 1-4 (1 = Min, 4 = Maks.)

Vjen me 3 kapëse veshi me madhësi të ndryshme

Përfshihet bateria (LR754) dhe një bateri rezervë

Kutia e magazinimit e përfshirë

Përmasat: 40 x 40 x 12 mm

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.