Avent - ANTIKOLIK +1M

Valvula anti-dhimbje barku është krijuar për të parandaluar hyrjen e ajrit në stomakun e fëmijës tuaj, për të zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit. Kur fëmija juaj thith, valvula e futur në thithë përkulet në mënyrë që ajri të depërtojë deri në fund të shishes për të shmangur zbrazëtitë e ajrit. Në këtë mënyrë, ajri qëndron në shishe në vend që të gëlltitet nga foshnja, duke zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit.

94 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.