Lista e produkteve të markës Holle

Holle – Biskota organike me dardhë dhe mollë...

Çmimi i rregullt 550,00 LekëÇmimi 522,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Biskotat organike Holle me dardhë dhe mollë janë një mesvakt ideal. Freskia e tyre garanton një shije perfekte frutash, ndërsa forma e vogël e kafshëve është perfekte për tu kapur nga duart e vogla të bebeve. Përbërës organikë të përzgjedhur me kujdes. Nuk përmban sheqer.

Product added to compare.