Lista e produkteve të markës Philips Avent

Biberon Klasik Antikolik +0m

Çmimi i rregullt 1 150,00 LekëÇmimi 1 092,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Shishja kundër dhimbjeve të barkut është krijuar për të parandaluar hyrjen e ajrit në stomakun e fëmijës tuaj, për të zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit dhe për të minimizuar ndërprerjet e gjidhënies. Falë valvulës së saj të integruar anti-kolike, ajri nuk hyn në stomakun e foshnjës.

BIBERON KLASIK ANTIKOLIK +1M

Çmimi i rregullt 1 270,00 LekëÇmimi 1 206,50 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Shishja kundër dhimbjeve të barkut është krijuar për të parandaluar hyrjen e ajrit në stomakun e fëmijës tuaj, për të zvogëluar rrezikun e dhimbjeve të barkut dhe shqetësimit dhe për të minimizuar ndërprerjet e gjidhënies. Falë valvulës së saj të integruar anti-kolike, ajri nuk hyn në stomakun e foshnjës.

Philips Avent Super i Bute

Çmimi i rregullt 1 440,00 LekëÇmimi 1 368,00 Lekë -5%
Availability: 100 In Stock

Philips Avent Ultra Soft dhe mburoja e tij super e butë, fleksibile, e rrumbullakosur me teknologjinë FlexiFit përshtatet me formën e faqeve të foshnjës dhe minimizon presionin, kështu që lë më pak shenja dhe zvogëlon rrezikun e acarimit të lëkurës, duke siguruar kështu një përdorim më të këndshëm të thekut për foshnjën.

Product added to compare.