Lista e produkteve të markës Bambo Nature

Availability: 98 In Stock

Vaji i trupit, Bambo Nature, është hidratues shumë i mire për lëkurën duke e mbajtur atë të butë.

Përmban përbërës organik natyral dhe të çertifikuar për një cilësi të lartë. Është i testuar dermatologjikisht dhe nuk përmban parfum dhe ngjyrues. Është produkt vegan, pra nuk përmban përbërës me origjinë shtazore, vetëm përbërës natyral dhe organik me prejardhje bimore.

Availability: 10 In Stock

Bambo Nature Changing Mat kanë skaje të mbyllura për mbrojtje optimale nga rrjedhjet dhe materiali mund të marrë frymë për të minimizuar rrezikun e acarimit të lëkurës. 

Si të gjitha produktet e foshnjave Bambo Nature, dyshekët janë super të butë dhe të trashë, gjë që i bën ato të rehatshme për lëkurën e foshnjës - ideale qoftë në shtëpi ose gjatë udhëtimit.

Availability: 98 In Stock

Të testuara dermatologjikisht dhe të certifikuar nga instituti rigoroz nordik, EcoLabel. Bambo nature ka një sistem unik përthithës duke e lënë lëkurën e bebit tuaj të thatë gjatë gjithë kohës.

1. E përshtatshme për 2-4kg

2. E përshtatshme për 3-6kg

3. E përshtatshme për 5-9kg

4. E përshtatshme për 7-18kg

5. E përshtatshme për 12-22kg

6. E përshtatshme për 16-30kg

Availability: 99 In Stock

Kremi ushqyes Bambo Nature ndihmon në mbrojtjen e lëkurës së fëmijës tuaj nga i ftohti. I përshtatshëm për lëkurë shumë të thatë dhe të ndjeshme. Kremi ka një përmbajtje të lartë vajrash yndyrore (38% lipide) dhe krijon një barrierë mbrojtëse në lëkurë për ta mbajtur atë të butë dhe të qetë. Është i testuar dermatologjikisht dhe nuk përmban parfum dhe ngjyrues.

Product added to compare.