Lista e produkteve të markës BioNike

Availability: 100 In Stock

Krem Bionike Defense Deo Talc Formula e emulsionit jo të yndyrshëm, normalizon djersitjen duke i kundërvënë djersitjes së tepërt (hiperhidrozës). Parandalon dhe neutralizon aromat e këqija, duke siguruar një veprim efektiv deodorant. E lë lëkurën këndshëm të thatë dhe të hidratuar. Gjithashtu tregohet pas heqjes së qimeve.

Product added to compare.