Lista e produkteve të markës Bioscalin

Bioscalin – Energy Ampula për rënien e flokëve...

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 5 460 LekëÇmimi 4 914 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Trajtimi kundër rënies me ampula Bioscalin  Energy, specifik për meshkuj, është ideal për personat që duan të zgjidhin problemin e rënies së parakohshme të flokëve dhe të stimulohet dalja e flokëve të rinj për të përmirësuar pamjen si dhe funksionalitetin e fibrës së flokut. 

Bioscalin – Energy vitamina për rënien e...

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 3 120 LekëÇmimi 2 808 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Bioscalin Energy është një shtesë ushqimore për flokët specifike për meshkujt që vepron nga brenda duke forcuar flokët dhe parandaluar rënien. Patenta R-Plus Technology për çlirim të ngadaltë mundëson shpërndarjen e përbërësve aktivë direkt tek bulbi, qendra vitale e flokëve.

Bioscalin – Neo PHYSIOGENINA

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 3 120 LekëÇmimi 2 808 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Shtese ushqimore, e indikuar për femra dhe meshkuj. Ideale në rastet kur flokët janë të dobët ose duke rënë, si shkak i stresit, ndryshimit të stinëve, ushqyerjes së çrregullt dhe ekspozimit në diell. SincroBiogenina është e përbërë mga CronoBiogenina Biotina dhe Zinku,

Bioscalin – Physiogenina Ampula kundër rënies...

0 1 2 3 4 1 Review(s) 
Çmimi i rregullt 4 680 LekëÇmimi 4 212 Lekë -10%
Availability: 97 In Stock

Ndryshimet e stinëve, ndotja, duhanpirja, dieta e pabalancuar, stresi : në rast rënie të flokëve, në femra dhe meshkuj, shkaqet mund të jenë të ndryshme. Kur dobësimi dhe rënia e flokëve është e përkohshme, jo e lidhur me moshën, një veprim direkt tek bulbi i flokut do të ishte ideal.

Bioscalin – Physiogenina Balsam Forcues për...

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 1 560 LekëÇmimi 1 404 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Jepini flokëve tuaj butësinë në prekje, duke i bërë më të fortë dhe të aftë për ti rezistuar faktorëve të jashtëm, që mund të sulmojnë fibrën e flokut, duke e dobësuar atë. Për këtë arsye, pas larjes së flokut me një shampo specifike, aplikimi i balsamit është i rëndësishëm. 

Bioscalin – Signal Revolution Lotion

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 7 800 LekëÇmimi 7 020 Lekë -10%
Shtoni në shportë
Availability: Out of stock

 Ky locion kundër rënies është një trajtim lokal inovativ për meshkuj dhe femra në formë locioni, që lufton rrallimin dhe rënien e fortë të shkaktuar nga stresi, dieta jo e rregullt dhe medikamentet. Locioni rivendos densitetin dhe volumin, duke riaktivizuar forcën natyrale dhe bukurinë origjinale.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Maskë forcuese anti-aging

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 2 350 LekëÇmimi 2 115 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Maska pas shampos Bioscalin Tricoage 45+ është specifike për flokët të cilët me kalimin e viteve bëhen më të hollë, më të dobët dhe të thatë. Falë formulës së pasur me përbërës ristrukturues, ushqyes dhe zbutës, është në gjendje të forcojë dhe hidratojë flokët në thellësi duke i dhënë shkëlqim dhe volum.

Bioscalin – TricoAGE 45+ Shampo forcuese...

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi i rregullt 1 560 LekëÇmimi 1 404 Lekë -10%
Availability: 100 In Stock

Bioscalin ® TricoAGE 45+ Anti-aging  shampo është një shampo forcuese e indikuar specifikisht në rastet e hollimit të flokëve tek femrat. Në menopauzë dhe në periudhën pas, ndryshimet hormonale mund të ndikojnë në mirëqënien e flokëve, që gradualisht humbin densitetin, fortësinë dhe shkëlqimin.

Product added to compare.