Balsam për buzët SFP 20

Të gjitha përgatitjet bazohen në një ekstrakt të fortë, të standardizuar të propolisit me të paktën 12% flavonoid galanginë. Kontrolli i saktë analitik siguron pastërtinë, sigurinë dhe sasitë optimale të përbërësve aktivë në linjën e produkteve Propolaid.

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

Mire

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte nje zbutes shume i mire per ditet e ftohta, por ka nje arom jo shume te mire


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

Mire

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte nje zbutes shume i mire per ditet e ftohta, por ka nje arom jo shume te mire


<b>50</b>
Product added to compare.