Zhvilluar nga ekspertë të skincare për të ofruar hidratim dhe qetësim afatgjatë në buzët e thata. Ky balsam thellësisht hidratues

rimbush nivelet e lagështisë natyrore.

Për buzë të shëndetshme, të lumtura, të përkryera të buta.

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

i mire

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte i mire me hidraton lekuren


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 4,00/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(4/5

i mire

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Eshte i mire me hidraton lekuren


<b>50</b>
Product added to compare.