LYCIA Anti Odorante Original Spray

Përmban mikropjesëza lidhëse lagështie, tharje afatgjatë dhe efekt të freskët, pa erë, pa ngjyrues dhe pa konservantë, të testuar dermatologjikisht, efekt 48 orë. Mos e përdorni në lëkurë të dëmtuar ose të irrituar. Ndërpreni përdorimin nëse ndodh acarim i lëkurës. Shmangni kontaktin me sytë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.