BioNike ProXera Psomed 3

Pastron butësisht dhe respekton integritetin e kokës.

Përbërësit:

Ure, vaj shist argjilor sulfonat, acid salicilik, acid glikolik, acid laktik, glukonolakton, surfaktantë, aditivë reologjikë, parfum, ujë i demineralizuar për shije në 100

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

4 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.