Daleron

Doza per të rriturit dhe fëmijët 6 vjeç e lart

Doza e rekomanduar për të rriturit dhe fëmijët mbi 12 vjeç është 1 deri në 2 tableta dhe për fëmijët e moshës 6 deri në 12 vjeç, ½ tableta deri në 1 tabletë. Doza mund të përsëritet deri në 4 herë në ditë. Intervali midis dozave duhet të jetë së paku 4 orë. Ju mund të merrni maksimumi 8 tableta në 24 orë, dhe fëmijët e moshës 6 deri në 12 mund të marrin maksimumi 4 tableta.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.