Subcategories

  Filtrat aktiv

  Tachipirina 500mg

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 510 Lekë
  Availability: 25 In Stock

  Paracetamol

  Tachipirina përmban principin aktiv paracetamol i cili funksionon duke ulur temperaturën dhe lehtësuar dhimbjen. Tachipirina përdoret tek të rriturit dhe adoleshentët për: trajtimin simptomatik i gjendjeve febrile si gripi, sëmundje ekzantematoze, sëmundjet akute të traktit respirator, etj. dhimbje me origjinë dhe natyrë të ndryshme. Bisedoni me mjekun tuaj nëse ju/fëmija juaj nuk ndiheni më mirë ose nëse ndjeheni më keq pas 3 ditësh nga trajtimi. Tachipirine 500 mg është një anti-inflamator dhe mund të përdoret gjithashtu për dhimbje të fytit dhe dhimbje koke.

  Paracetamol 500mg

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 172 Lekë
  Availability: 99 In Stock

  Paracetamol

  Paracetamoli e ul temperaturën duke vepruar drejtpërdrejt në qendrën e rregullimit të temperaturës në hipotalamus; kjo qendër e fuqizon proçesin e uljes së temperaturës me anën e zgjerimit të enëve periferike të gjakut dhe me anë të djersitjes.

  Availability: 1 In Stock

  Tachipirina Shurup 120 ml 120 mg / 5ml tregohet si antipiretik: trajtimi simptomatik i sëmundjeve febrile si gripi, sëmundjet ekzantematoze, sëmundjet akute të rrugëve të frymëmarrjes, etj. Si analgjezik: dhimbje koke, nevralgji, mialgji dhe manifestime të tjera të dhimbshme të entitetit të mesëm, me origjinë të ndryshme.

  Product added to compare.