Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 1 In Stock

  Tachipirina Shurup 120 ml 120 mg / 5ml tregohet si antipiretik: trajtimi simptomatik i sëmundjeve febrile si gripi, sëmundjet ekzantematoze, sëmundjet akute të rrugëve të frymëmarrjes, etj. Si analgjezik: dhimbje koke, nevralgji, mialgji dhe manifestime të tjera të dhimbshme të entitetit të mesëm, me origjinë të ndryshme.

  Paracetamol 500mg

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 172 Lekë
  Availability: 99 In Stock

  Paracetamol

  Paracetamoli e ul temperaturën duke vepruar drejtpërdrejt në qendrën e rregullimit të temperaturës në hipotalamus; kjo qendër e fuqizon proçesin e uljes së temperaturës me anën e zgjerimit të enëve periferike të gjakut dhe me anë të djersitjes.

  Availability: 2 In Stock

  Paracetamol

  Daleron përmban paracetamol, i cili pengon sintezën e prostaglandinave në sistemin nervor qendror, duke ulur kështu ethet dhe lehtësimin e dhimbjeve. Për shkak të veprimit dhe sigurisë së tij efektive, paracetamoli është veçanërisht i përshtatshëm për fëmijët. 

  Product added to compare.