Nurofen Cold and Flu

Si të merrni Nurofen Cold dhe Grip.

Këto tableta duhet të merren me ujë dhe të gëlltiten të plota.

Të rriturit, të moshuarit dhe fëmijët mbi 12 vjeç: Merrni 2 tableta çdo 8 orë. Mos merrni më shumë se 6 tableta në çdo periudhë 24 orëshe.

96 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.