OKITASK 

Si të përdorni:

Të rriturit dhe fëmijët mbi 15 vjeç: 1 bustine një herë, ose përsëritur 2-3 herë në dit nese dhimbjet jane te vazhdueshme. 

Përmbajtja e bustines mund të vendoset direkt në gjuhë, tretet me pështymë, duke e lejuar atë të përdoret pa ujë.

95 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.