Toothpaste Dentyucral DIABETIC

Eshtë e rëndësishme që diabetikët t'i kushtojnë vëmendje të veçantë higjienës dhe mbrojtjes së tyre orale, si në aspektin profesional (duke kontrolluar periodikisht me dentistin e tyre) ashtu edhe në nivelin personal, duke maksimizuar pastërtinë e tyre orale (larja e dhëmbëve, pastrimi i dhëmbëve, etj.). Diabetik DentYucral është formuluar për të ndihmuar në kryerjen e një higjene të plotë ditore orale, falë vetive të përbërësve të tij, të zgjedhur posaçërisht për të përmbushur nevojat e pastrimit dhe mbrojtjes orale të diabetikëve.

Përdorni 2 deri 3 herë në ditë mundësisht pas ngrënies. Lani dhëmbët nga të gjitha anët. Larja e duhur kërkon 2 deri në 3 minuta. Nga mosha 12 vjeç. 

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.