R-LIPOINN

Si përdoret?

1 deri në 2 kapsula në ditë, është më mirë të merrni përgatitjen gjysmë ore para vaktit. Shmangni qumështin dhe produktet e qumështit, si dhe përgatitjet që përmbajnë Fe, Ca dhe Mg 2 orë para dhe pas përdorimit të kapsollave R-LIPOINN.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

6 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.