Filtrat aktiv

Availability: 99 In Stock

Loperamid Hydrochloride 

Ai vepron drejtpërsëdrejti në paretet e zorrëve ku lidhet me receptorët e opiateve, të cilët ngadalësojne lëvizshmërinë e zorrëve. Loperamidi frenon kështu veprimtarinë peristaltike, e cila shpie në uljen e humbjes së lëngjeve dhe të elektrolitëve nga zorrët.

Availability: 100 In Stock

Nifuroksazid

Enterofuryl kapsula 200 mg  përmbajnë nifuroksazid, i cili vepron vetëm në zorrë kundër agjentëve shkaktarë të diarreve. ifuroksazidi vepron duke u lidhur me trupat e  agjentëve shkaktarë të diarreve, duke ndaluar në këtë mënyrë rritjen dhe zhvillimin e tyre, dhe për pasojë pakëson shpeshtësinë e jashtëqitjeve diarreike.

Availability: 100 In Stock

Nifuroxazide

ENTEROFURYL kapsula 200 mg  përmbajnë nifuroksazid, i cili vepron vetëm në zorrë kundër agjentëve shkaktarë të diarreve. Nifuroksazidi vepron duke u lidhur me trupat e  agjentëve shkaktarë të diarreve (bakterie dhe parazitë), duke ndaluar në këtë mënyrë rritjen dhe zhvillimin e tyre, dhe për pasojë pakëson shpeshtësinë e jashtëqitjeve diarreike.

Availability: 99 In Stock

Saccharomyces Boulardii 

Bioflor 250mg është një agjent antidiarre me origjinë biologjike bazuar në probiotikët e majasë (Saccharomyces boulardii). Lehtëson shqetësimet gastrointestinale te të rriturit dhe fëmijët, përfshirë diarrenë e rastit, diarrenë e shkaktuar nga marrja e antibiotikëve. 

Availability: 100 In Stock

Combiflor është një bar në formë granulash për fëmijë. Ai është i indikuar për rregullimin e florës intestinale në rastet e diarresë dhe të vjellave. Combiflor është një përzierje e kripërave minerale dhe glukozës të cilat ndihmojnë në ekuilibrin fiziologjik të lëngjeve dhe kripërave në trup. Përmban gjithashtu fermente të gjalla laktike si dhe Zink. Ky i fundit ka aftësinë të zvogëlojë kohëzgjatjen dhe intensitetin e diarresë tek fëmijët.

Product added to compare.