Enterofuryl 200 mg

ENTEROFURYL 200 mg përdoret në rastet e:

• Diarreve të shkaktuara nga infeksionet e traktit tretës të marra nga ushqimet dhe helmimet, sidomos ato të shkaktuara nga E. coli, në të rritur dhe fëmijë;

• Diarreve kronike që shoqërojnë kolitin;

• Çrregullimeve intestinale si pasojë e çrregullimit të proceseve fermentuese;

• Diarreve akute dhe kronike jo specifike dhe me etiologji të pashpjegueshme, por që nuk shoqërohen me fenomene invazive;

• Diarreve iatrogjene, të shkaktuara nga përdorimi i mëparshëm i antibiotikëve;

• Diarreve simptomatike në kushtet e tumoreve të zorrës së trashë;

• Disa formave të krizave akute të rektokolitit hemorragjik infektiv;

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

6 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.