Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 98 In Stock

  Dexpanthenol 

  Pomada Bepanthen nxit shërimin e plagëve sipërfaqësore. Ai përmban përbërësin aktiv dexpanthenol në bazën e vajit. Dexpanthenol kalon në lëkurë shpejt dhe lehtë pas aplikimit. Në qelizat e lëkurës, ai shndërrohet në acid pantotenik, i cili ndikon ndjeshëm në formimin dhe ripërtëritjen e epitelit të lëkurës, përshpejton shërimin e plagës dhe lehtëson inflamacionin.

  IALUSET PLUS KREM

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 320 Lekë
  Availability: 98 In Stock

  Sasia e kremës që absorbohet nga lëkura, dhe si zgjatje rreziku i efekteve sistemike, rritet nëse kremi aplikohet në sipërfaqe të madhe të lëkurës, i mbuluar me një veshje okluzive pas aplikimit, aplikohet në lëkurë të re ose të dëmtuar (veçanërisht të djegur) ose te membranat e mukusit, ose të përdorura tek fëmijët e vegjël. Kontaminimi nga mikrobet është një mundësi posa të hapet tubi. - Përdorni me kujdes kur pastroni dhe dezinfektoni djegiet dhe prerjet dhe lëkurën përreth. 

  Cicatridina Spray

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 100 Lekë
  Availability: 98 In Stock

  Cicatridina është një pajisje mjekësore në formë llak, e bazuar në hialuronat natriumi për shërimin e gërvishtjeve dhe plagëve. Trajtimi ndihmës i proceseve riparuese të plagëve sipërfaqësore dhe të thella (gërvishtjet, copëzimet, djegiet, plagët kirurgjikale, plagët dekubitale dhe ulcerat).

  Connettivina - 2 mg Garzë

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 928 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Connettivina është një garzë me acid hialuronik, i përdorur për trajtimin e plagëve dhe ulçeracioneve të lëkurës. Stimulon riparimin dhe rigjenerimin e lëkurës, duke përshpejtuar shërimin e gërvishtjeve, plagëve sipërfaqësore, djegieve dhe fisurave të gjirit.

  Beloderm 30 g Krem

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 0 Lekë
  Shtoni në shportë
  Availability: Out of stock

  Betamethasone dipropionate 0.5 mg/1g

  Ajo absorbohet në qarkullimin sistemik në varësi të fortësisë dhe sasisë së aplikuar dhe lëkurës dhe vendit të aplikimit. Përthithja rritet nga dëmtimi i lëkurës, inflamacioni ose okulizmi.

  Product added to compare.