Deep Relief Dual Action Gel

Lehtësimi i dhimbjeve reumatike, dhimbjeve muskulore, dhimbjeve dhe ënjtjeve të tilla si tendosjet, ndrydhjet dhe dëmtimet sportive dhe për lehtësimin e dhimbjeve të shoqëruara me gjendje artritike jo serioze. 

Të rriturit dhe fëmijët 12 vjeç e lart: Për çdo aplikim përdorni 1-4cm për paketat 30g, 50g dhe 100g ose 4-10cm për paketimin 15g. Vendosni një shtresë të hollë xheli në zonën e prekur duke masazhuar butësisht derisa të thithet, jo më shumë se tre herë në ditë dhe jo më shpesh se çdo 4 orë. 

Kërkoni këshilla mjekësore nëse jeni të ndjeshëm ndaj aspirinës ose NSAID-ve të tjera, nëse merrni ndonjë ilaç tjetër për lehtësimin e dhimbjeve, ose keni një histori të problemeve renale ose një ulçerë aktive peptike. Konsultohuni me mjekun për efekte të padëshiruara.

Si të përdorni:

  1. Vendosni një shtresë të hollë të xhelit mbi zonën e prekur.
  2. Masazhoni butë derisa të thithet.
  3. Për çdo aplikim përdorni rreth 1-4 cm.
  4. Përsëriteni sipas nevojës deri në 3 herë në ditë.
  5. Të mos përsëritet më shpesh se çdo 4 orë.
100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.