Dexeryl crème

Dexeryl është një produkt (që do të aplikohet në lëkurë të paprekur) i treguar në të gjitha rastet e thatësisë së vazhdueshme të lëkurës, si me natyrë patologjike ashtu edhe fiziologjike. Dexeryl është pa aromë, pa ngjyra dhe pa lanolinë.

Paralajmërime

Kremi nuk duhet të përdoret tek njerëzit alergjikë ndaj ndonjë prej përbërësve. Prefshtë e preferueshme të mos përdorni produktin së bashku me produktet e tjera hidratuese. Nëse keni dyshime, pyesni mjekun ose farmacistin tuaj për këshillë. Produkt për përdorim të jashtëm, nuk duhet të gëlltitet, nuk duhet të aplikohet në plagë ose afër syve.

Ndihmëse optimale në:

  • zvogëlojnë thatësinë
  • përmirësojnë mirëqenien e lëkurës
  • zvogëlojnë ndjesinë e kruajtjes
  • parandalojnë depërtimin e substancave alergjike
  • Rivendosja e barrierës së lëkurës lejon të zvogëlohet frekuenca e përkeqësimeve me një ndikim të lartë në cilësinë e jetës së pacientëve.

Rruga e aplikimit:

  • Aplikimi në lëkurë, i destinuar për përdorim të jashtëm.
  • Lloji i aplikimit dhe dozimi:
  • Të rriturit dhe fëmijët: vendosni kremin dy herë në ditë, ose më shpesh sipas nevojës, në një shtresë të hollë në zonat që do të trajtohen në të gjitha pjesët e prekura të trupit.

Komponentët

Glicerinë; parafinë e butë e bardhë; parafinë e lëngshme; glicerinë monostearat; acid stearik; polidimetilciklosiloksan; vaj silikoni; makrogol 600; trietanolaminë; propil parahidroksibenzoat (E216); ujë të pastruar.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.