Helmintox 125mg

Ky produkt medicinal është menduar për të rriturit dhe fëmijët dhe adoleshentët e moshës 6 vjeç.

Doza mesatare është 10 deri 12 mg / kg peshë trupore (doza maksimale 1 g). Merret një herë.

• Për fëmijë - 125 mg (një tabletë 125 mg) / 10 kg peshë trupore ose 250 mg (një tabletë 250 mg) / 20 kg peshë trupore.

• Për të rriturit që peshojnë më pak se 75 kg, 750 mg (gjashtë tableta 125 mg ose tre tableta 250 mg).

• Për të rriturit që peshojnë më shumë se 75 kg, 1000 mg (tetë tableta 125 mg ose katër tableta 250 mg).

99 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.