Të rriturit dhe fëmijët mbi 15 vjeç: 1 deri në 2 tableta ose 1 lugë gjelle ose 1 deri në 2 thasë, 1 deri në 6 herë në ditë. Kohëzgjatja e trajtimit nuk duhet të kalojë 10 ditë pa këshillë mjekësore.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.