SODIO BICARBONATO

Dozimi dhe mënyra e përdorimit

Bikarbonat natriumi merret në dozat e mëposhtme:

Të rriturit: Doza e zakonshme tek të rriturit varion midis 500 mg deri në 5 g në ditë.

Adoleshentë (12-18 vjeç): 1-2 tableta pas ngrënies dhe para gjumit.

Ilaçi nuk duhet te perdoret nga fëmijët nën 12 vjeç.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.