Strepsils Honey and Lemon 

Si të përdorni:

Shkrini një loze ngadalë në gojë çdo 2 - 3 orë.

Të rriturit, të moshuarit dhe fëmijët mbi 6 vjeç: Një loze të tretet në gojë ngadalë çdo 2 - 3 orë deri në 12 maksimumi në 24 orë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.