TERBONIL 

Kohëzgjatja e trajtimit të infeksioneve është si më poshtë:

Këmbë atletike (Tinea pedis): një herë në ditë për një javë.

Tinea cruris dhe tinea corporis: një herë në ditë për 1-2 javë.

Kandidiaza kutane: një ose dy herë në ditë për një ose dy javë.

Pityriasis versicolor: një ose dy herë në ditë për dy javë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.