SI TË MERRET VITAMIN B6

Mungesë të Vitamin B6 :

20-50 mg (1 – 2 ½ tableta) deri në 3 herë në ditë.

Isoniazid që nxit nevropati:

profilaksi: 10 mg (½ tabletë), një herë në ditë;

Terapia: 50 mg (½ 2 tableta), 3 herë në ditë

Anemi Hypochromic microcytic:

100-400 mg (5-20 tableta) në ditë, të ndarë në disa doza.

Sindromi Premenstrual:

50-100 mg (½ 2 – 5 tableta) në ditë, të ndarë në disa doza.

Të vjella gjatë shtatzënisë dhe sëmundje rrezatimi:

20-100 mg (1-5 tableta) në ditë.

Amino-acid çrregullime të metabolizmit:

100-400 mg (5-20 tableta) në ditë për 3 javë, dhe pastaj 30 mg (tableta ½ 1)

në ditë për tërë jetën.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.