Dozimi dhe mënyra e përdorimit

Vendosni majën e furçës në pjesën e jashtme në buzë të hendekut midis dhëmbëve dhe mishrave të dhëmbëve. Futeni atë ngadalë dhe butësisht në hapësirën ndërdhëmbore derisa të ndjeni kontakt me gjuhën tuaj nga brenda. Pastaj butësisht nxirrni furçën ndërdhëmbore dhe pastroni dhëmbin tjetër në të njëjtën mënyrë. Gjakderdhja e mishit të dhëmbëve fillimisht mund të ndodhë gjatë praktikës duke përdorur furça interdentale. Me përdorimin e përditshëm të furçave interdentale, gjakderdhja zakonisht ndalet në një kohë të shkurtër.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.