• I ri

Identifikohu me rrjetet sociale

  • Google
10% ULJE nëse regjistroheni me Facebook, zbritja mund të përdoret brenda 30 ditësh

Shumica e foshnjave që dalin dhëmbë pëlqejnë të masazhojnë butësisht shiritin e dhëmbëve me gishtin tuaj dhe një xhel lehtësues të dhimbjeve. Kamistad® Baby Gel është i përshtatshëm këtu. Funksionon me fuqinë e butë, të kujdesshme të kamomilit, ftoh dhe qetëson lëkurën e irrituar dhe kujdeset për mishrat e ndjeshëm të dhëmbëve. Kafshimi i sendeve të forta, të tilla si një dhëmbë i ftohtë, mund të sigurojë lehtësim shtesë.

100 Artikuj

in the same category

5 produkte të tjera në këtë kategori:
Product added to compare.