Filtrat aktiv

Availability: 98 In Stock

Oledro Hot përdoret për lehtësimin e përkohshëm të simptomave të mëposhtme të ftohjes dhe gripit: gripi i zakonshëm, gripi, ftohja, riniti (alergjik, ethe, jo alergjik), trajtimi simptomatik i sinusitit, bronkitit, dhimbjes së kokës, teshtitjes dhe temperaturës së lartë .

Availability: 100 In Stock

Paracetamol / Vitamin C / Caffeine / Chlorphenyramine Hydrogen Maleate 

Kapsulat Grippostad C përdoren për të trajtuar simptoma të ngjashme me gripin dhe ftohjet. Trajtimi i simptomave të ftohjeve (p.sh. dhimbje koke, dhimbje të gjymtyrëve, bllokim të hundës dhe kollë të thatë). Kapsulat Grippostad C gjithashtu lehtësojnë ethet.

Viscoflu - 20 Bustina

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 970 Lekë
Availability: 100 In Stock

 N-acetil L-cisteine 

Viscoflu është një suplement ushqimor me N-acetycysteinë dhe Vitaminë C  që suporton funksionin e  sistemit të frymëmarrjes. N-Acetylcisteina redukton viskozitetin e mukusit dhe ndihmon në lëngëzimin e sekrecioneve. Liron rrugët e frymëmarrjes dhe trajton kollën e thatë. Vitamina C dhe Riboflavina mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe forcon sistemin imunitar. I përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë. 

Availability: 100 In Stock

N-Acetylcysteine / Vitamin C

Sanavita Muco Flux është një shtesë ushqimore me bazë N-acetilcisteinë dhe Vitamin C që përdoret për funksionimin normal të sistemit imunitar. N-acetilcisteina lehtëson simptomat e sëmundjeve respiratore duke holluar mukusin në rrugët e frymëmarrjes. N-acetilcisteina ka gjithashtu veti antioksidante dhe ul inflamacionin në bronke dhe indet e mushkërive. Vitamina C rrit imunitetin e organizimit.

Flavamed Syrup - 100 ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 292 Lekë
Availability: 100 In Stock

Ambroxol hydrochloride

Flavamed është shurup me shije mjedre që përdoret për trajtimin e sëmundjeve respiratore me mukus të trashë dhe të tepërt. Lehtëson gjithashtu kollën me sekrecione. Flavamed rekomandohet të përdoret për fëmijë dhe të rriturit.

Broncodek Bio Bambini - 200 ml

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 250 Lekë
Availability: 100 In Stock

Broncodek Bio bambini është një solucion natyral me shije mjalti që përmban ekstrakte bimore të Grindelia dhe Drosera si dhe mjaltë Akacie. Përbërësit sigurojnë funksionimin normal të rrugëve të sipërme respiratore në sajë të veprimit fluidifikues të sekrecioneve bronkiale, zbutës dhe qetësues.

Timal Kids Shurup - 150 g

0 1 2 3 4 0 Review(s) 
Çmimi 1 053 Lekë
Availability: 100 In Stock

Timal Kids është një suplement ushqimor i formuluar si shurup, që përmban ekstrakt të rrënjës së aguliçes që kontribuon në nxjerrjen e mukusit nga bronket dhe si dhe ndihmon në shpërbërjen e mukusit të trashë. Shurupi është i pasuruar me vitaminë C natyrale, e marrë nga frutat e Trëndafilit të egër, e cila forcon sistemin imunitar. Rekomandohet për kollën me sekrecione dhe për lehtësimin e nxjerrjes së sputumit (sekrecioneve) në fëmijët mbi 4 vjeç.

Product added to compare.