Subcategories

    Filtrat aktiv

    Availability: 99 In Stock

    Aciclovir 5% është një krem ​​që përdoret për infeksione të lëkurës nga Herpes Simplex. Ai është i indikuar pwr përdorim tek të rriturit. Herpesi është një infeksion viral i lëkurës që mund të shfaqet rreth buzëve ose zonave gjenitale. Acikloviri nuk i parandalon por ndihmon në trajtimin dhe qetësimin e tyre.

    Product added to compare.