BioNike Proxera Posmed 40

Ure shumë e përqendruar (40%) e stabilizuar dhe e përcjellë në mënyrë të përshtatshme, vepron si një shtresuese e lëkurës dhe ushtron një efekt të rëndësishëm hidratues dhe zbutës.

Përbërësit: Ure 40%, glukonolakton, acid laktik, ceramid, agjentë gellues, stabilizues, ujë i demineralizuar q.s. deri në 100.

1 Artikulli

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.