Stomakuran

Mos përdorni Stomakuran:

– në qoftë se jeni i ndjeshëm (alergjik) ndaj sulfanilamidit ose ndaj ndonjërit prej përbërësve të tjerë të Stomakuran;

– në qoftë se keni shumë të vaskularizuara mukozat e gojës, sidomos kur jeni me temperaturë ose pas marrjes së nitroglicerinës sublinguale kur vuani nga angina pektoris.

Përdorimi i Stomakuran nuk rekomandohet gjatë shtatzënisë dhe ushqimit të fëmijës me gji.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.