PYETJE TE SHPESHTA PER LACTOFERRINA, LATTOFER OTI

1. Çfarë është laktoferina?

Lactoferrin është një proteinë shumëfunksionale me veti antimikrobike dhe antivirale që gjendet kryesisht në qumështin e gjirit, pështymën dhe lotët dhe në granulocitet neutrofile, qelizat imune që mbrojnë trupin nga infeksionet mykotike dhe bakteriale.

2. A mund të marrin fëmijët LATTOFER OTI?

Nga cila moshë dhe në cilën dozë? Sa i përket paralajmërimeve, nuk rekomandohet përdorimi i suplementit nën 3 vjet. Mbi 3 vjeç dhe nëse merret si masë paraprake, ju rekomandojmë të merrni një kapsulë në ditë.

3. Cilat janë ciklet e rekomanduara terapeutike?

Ne rekomandojmë cikle trajtimi prej 6-8 javësh me një ndërprerje 1-2 javore midis një cikli dhe ciklit tjetër.

4. A përmban hekur?

Lactoferrin është një proteinë që përmban hekur. Në rastin specifik të produktit tonë, ai përmban një maksimum prej 0,07 mg hekuri për dozë, që është 1% e vlerave ushqyese referuese (NRV), një sasi që nuk përfshin akumulime të rrezikshme hekuri në gjak. Një rritje e mundshme e hekurit në gjak mund të jetë gjithashtu për shkak të vetive biologjike të vetë proteinës, e cila ka një afinitet të lartë lidhës për hekurin.

5. A ka ndonjë kundërindikacion?

Në dozat e rekomanduara nuk ka kundërindikacione.

6. A përmban laktozë?

Lactoferrin është një glikoproteinë e marrë nga qumështi. Për këtë arsye, mund të ketë gjurmë të vogla të laktozës, por në sasi që nuk shkaktojnë probleme për ata që vuajnë nga një intolerancë e thjeshtë.

7. A mund të merret nga diabetikët?

Po, sepse LATTOFER OTI përmban vetëm një ëmbëlsues 100% natyral të përshtatshëm për diabetikët, domethënë Addolcente èZucchero?

8. Për sa kohë duhet të marr Lactoferrin?

Rekomandohet të kryeni cikle trajtimi prej 6-8 javësh me një pushim 1-2 javë midis një cikli dhe tjetrit.

Kur te perdoret LATTOFER OTI

LATTOFER OTI rekomandohet në rast të:

  • Hipoimuniteti
  • Infeksionet bakteriale
  • Infeksionet virale
  • Anemi nga mungesa e hekurit
  • Çrregullimet gastrointestinale
8051882690447
4 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.