Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 98 In Stock

  Dexpanthenol 

  Pomada Bepanthen nxit shërimin e plagëve sipërfaqësore. Ai përmban përbërësin aktiv dexpanthenol në bazën e vajit. Dexpanthenol kalon në lëkurë shpejt dhe lehtë pas aplikimit. Në qelizat e lëkurës, ai shndërrohet në acid pantotenik, i cili ndikon ndjeshëm në formimin dhe ripërtëritjen e epitelit të lëkurës, përshpejton shërimin e plagës dhe lehtëson inflamacionin.

  Cicatridina Spray

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 100 Lekë
  Availability: 98 In Stock

  Cicatridina është një pajisje mjekësore në formë llak, e bazuar në hialuronat natriumi për shërimin e gërvishtjeve dhe plagëve. Trajtimi ndihmës i proceseve riparuese të plagëve sipërfaqësore dhe të thella (gërvishtjet, copëzimet, djegiet, plagët kirurgjikale, plagët dekubitale dhe ulcerat).

  Connettivina - 2 mg Garzë

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 928 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Connettivina është një garzë me acid hialuronik, i përdorur për trajtimin e plagëve dhe ulçeracioneve të lëkurës. Stimulon riparimin dhe rigjenerimin e lëkurës, duke përshpejtuar shërimin e gërvishtjeve, plagëve sipërfaqësore, djegieve dhe fisurave të gjirit.

  Availability: 100 In Stock

  Chlorhexidine Gluconate Solution / Chlorhexidine Gluconate / Chlorocrésol - Hexamidine Di-Isétionate

  Perdoret për të pastruar afeksionet e lëkurës dhe mukozave, të infektuara ose në rrezik infektimi Ky produkt është një antiseptik me aktivitet të ulët që përmban heksamidinë dhe klorheksidinë në tretësirë ​​shkumuese.

  Availability: 100 In Stock

  Iktiol pomade 

  IKTAMOL

  Iktiol ka veprim antiseptik, antiparazitar dhe keratolitik. Për përdorim të jashtëm dermatologjik. Iktioli përdoret lokalisht në të gjitha format e dermatiteve ekzematoze dhe në veçanti në ekzemën kronike,kur ka një trashje të theksuar të lëkurës dhe deskuamim të theksuar.

  Product added to compare.