Plasmon Formaggino Fuso e Parmigiano Reggiano

Me Oasi nella Crescita ne kujdesemi për produktet tona ndërsa ju kujdeseni për fëmijën tuaj.

Çfarë do të thotë Oazë në Rritje?

Lëndë e parë

Djathi ynë vjen nga qumështi i lopëve të ushqyer me ushqim ekskluzivisht me perime, të kontrolluar dhe të zgjedhur me kujdes.

Gjurmueshmëria dhe siguria

Ne kemi gjurmueshmëri të plotë të lëndëve tona të para, dhe ne zgjedhim vetëm furnitorë të aftë të përmbushin disa kërkesa për cilësi që janë më të rrepta se ato të kërkuara nga ligji.

Prodhuar në Itali

Ne gjithmonë kemi prodhuar produktet tona në fabrikat italiane.

Sepse e dimë që ushqimi i të vegjëlve ka nevojë për vëmendjen më të madhe.

Plazmon

100 Artikuj

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Bebi im e Pelqeu

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Nfillim kisha pak siklet tia provoja goces djathin, por ma ka pelqyer dhe ja pergatis shpesh


<b>50</b>

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (1)

Based on 1 review - 0 1 2 3 4 5,00/5
Filter:
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Sort by:

0 1 2 3 4
(5/5

Bebi im e Pelqeu

0 of 0 people found the following review helpful
Total Rating: 0 1 2 3 4
Total Rating: 0 1 2 3 4

Nfillim kisha pak siklet tia provoja goces djathin, por ma ka pelqyer dhe ja pergatis shpesh


<b>50</b>
Product added to compare.