Plasmon Pollo

Për ne në Plasmon, ushqimi për të vegjlit kërkon vëmendjen më të madhe

Çfarë do të thotë 100% natyrale për Plasmon?

Përbërësit natyralë

- Vetëm përbërës natyralë. Me pulë italiane nga fermat e zgjedhura.

Receta të thjeshta

- 0% Shtuar niseshte

- 0% kripë e shtuar

- Pa ngjyra * dhe konservantë *

Gatim tradicional

- Përftuar me një proces prodhimi tradicional që garanton ruajtjen e tij me kalimin e kohës

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.