Proenzi Intensive 30 tableta

Dozimi

Mund të merret vetëm nga të rriturit

Marrja e rekomanduar ditore për të rriturit është 2 tableta të veshura me film, të cilat mund të merren në të njëjtën kohë ose në disa pjesë. Tabletat duhet të merren pas vaktit dhe të shpëlahen me shumë lëngje. Tabletat mund të prishen ose të shtypen. Për rezultate më të mira, rekomandohet që të merrni Proenzi®3 Intensive për 2 muaj. Kurimi mund të përsëritet disa herë në vit, me pushime dy-mujore.

2 tableta në ditë.

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.