Oxicol 

Përmirëson profilin e kolesterolit. Siguron përfitime kardiovaskulare. Oxicol tregohet për njerëzit që kanë nivele të larta kolesteroli për të plotësuar një trajtim me uljen e lipideve, njerëz intolerantë ndaj statinave ose njerëz që duan të parandalojnë dhe kujdesen për shëndetin e tyre kardiovaskular. Merrni 1 kapsulë çdo ditë, mundësisht para gjumit.

2 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

7 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.