Subcategories

  Filtrat aktiv

  Availability: 98 In Stock

  Oledro Hot përdoret për lehtësimin e përkohshëm të simptomave të mëposhtme të ftohjes dhe gripit: gripi i zakonshëm, gripi, ftohja, riniti (alergjik, ethe, jo alergjik), trajtimi simptomatik i sinusitit, bronkitit, dhimbjes së kokës, teshtitjes dhe temperaturës së lartë .

  Availability: 99 In Stock

  N-acetylcysteine / Vitamin C / Eucalyptus

  Shedirflu është një suplement ushqimor me shije limoni me bazë N-acetilcisteinë, Vitaminë C dhe Eukalipt që përdoret për kollën me sekrecione dhe për rritjen e imunitetin. N-acetilcisteina është e rëndësishme për lëngëzimin e sekrecioneve të traktit respirator dhe lehtësimin e kollës me sekrecione. Vitamina C ka efekt antioksidant dhe kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar. Eukalipti ka veprim balsamik dhe zbutës.

  Availability: 100 In Stock

  Paracetamol / Vitamin C / Caffeine / Chlorphenyramine Hydrogen Maleate 

  Kapsulat Grippostad C përdoren për të trajtuar simptoma të ngjashme me gripin dhe ftohjet. Trajtimi i simptomave të ftohjeve (p.sh. dhimbje koke, dhimbje të gjymtyrëve, bllokim të hundës dhe kollë të thatë). Kapsulat Grippostad C gjithashtu lehtësojnë ethet.

  Viscoflu - 20 Bustina

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 1 970 Lekë
  Availability: 100 In Stock

   N-acetil L-cisteine 

  Viscoflu është një suplement ushqimor me N-acetycysteinë dhe Vitaminë C  që suporton funksionin e  sistemit të frymëmarrjes. N-Acetylcisteina redukton viskozitetin e mukusit dhe ndihmon në lëngëzimin e sekrecioneve. Liron rrugët e frymëmarrjes dhe trajton kollën e thatë. Vitamina C dhe Riboflavina mbron qelizat nga stresi oksidativ dhe forcon sistemin imunitar. I përshtatshëm për të rritur dhe fëmijë. 

  Availability: 100 In Stock

  N-Acetylcysteine / Vitamin C

  Sanavita Muco Flux është një shtesë ushqimore me bazë N-acetilcisteinë dhe Vitamin C që përdoret për funksionimin normal të sistemit imunitar. N-acetilcisteina lehtëson simptomat e sëmundjeve respiratore duke holluar mukusin në rrugët e frymëmarrjes. N-acetilcisteina ka gjithashtu veti antioksidante dhe ul inflamacionin në bronke dhe indet e mushkërive. Vitamina C rrit imunitetin e organizimit.

  Flavamed Syrup - 100 ml

  0 1 2 3 4 0 Review(s) 
  Çmimi 292 Lekë
  Availability: 100 In Stock

  Ambroxol hydrochloride

  Flavamed është shurup me shije mjedre që përdoret për trajtimin e sëmundjeve respiratore me mukus të trashë dhe të tepërt. Lehtëson gjithashtu kollën me sekrecione. Flavamed rekomandohet të përdoret për fëmijë dhe të rriturit.

  Product added to compare.