Diacol Shurup

Administrimi: Adoleshentë, të moshuar dhe të rritur: 15 ml çdo 6-8 orë. Doza maksimale nictemeral është 60 ml.

Fëmijët midis moshës 2 dhe 12 vjeç: dozat administrohen sipas udhëzimeve të mjekut. Doza maksimale nictemeral për fëmijët e moshës 6-12 vjeç është 30 ml, për fëmijët e moshës 2-6 vjeç - 15 ml.

Fëmijët nën moshën 2 vjeç: nuk rekomandohet të administrohet përgatitja për këtë grupmoshë. Diakoli mund të merret çdo 4 orë, duke zvogëluar sasinë e shurupit në një dozë, në mënyrë që të mos kalojë dozën maksimale ditore. Mos i tejkaloni dozat e rekomanduara ose mos e përdorni vazhdimisht për periudha të gjata kohore.

Reaksionet anësore: Reaksionet anësore tregohen sipas klasifikimit të pajisjeve, sistemeve, organeve dhe sipas frekuencës MedDRA:

  • shumë të zakonshme (> 1/10),
  • të shpeshta (> 1/100 dhe <1/10),
  • të pazakonta (> 1). / 1000 dhe <1/100),
  • e rrallë (> 1/10000 dhe <1/1000),
  • shumë e rrallë (<1/10000),
  • me frekuencë të panjohur (nuk mund të vlerësohet nga të dhënat e disponueshme).

Çrregullimet gastrointestinale:

Të rralla - çrregullime të lehta të tilla si të përzier, të vjella, epigastralgji.

Kundërindikimet: Hipersensitiviteti ndaj cilitdo përbërës të preparatit.

Kollë produktive (me pështymë). Trajtimi shoqërues me frenuesit e monoamine oksidazës.

Fëmijët nën 2 vjeç.

Magazinimi: Nuk kërkon kushte të veçanta për ruajtje.

Mbajeni larg fëmijëve!

100 Artikuj

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)

in the same category

8 produkte të tjera në këtë kategori:

Reviews Reviews (0)

Based on 0 reviews - 0 1 2 3 4 0/5
Filter:
0 1 2 3 4 (0)
0 1 2 3 0 (0)
0 1 2 0 1 (0)
0 1 0 1 2 (0)
0 0 1 2 3 (0)
Product added to compare.